Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

'Aνθρωπος, Τεχνολογία, Ασφάλεια! Σκοπός μας η ασφάλειάς σας. 

Η έμπνευση της AUTOMOTO είναι οι άνθρωποι! 

Με την τεχνολογία να βρίσκεται στην υπηρεσία μας, φροντίζουμε να εξελισσόμαστε συνεχώς, με πρωταρχικό στόχο τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. 

 

Αφουγκραζόμενοι καθημερινά τα προβλήματα της κοινωνίας φροντίζουμε να εξασφαλίζουμε για εσάς τις καλύτερες δυνατές οικονομικές συνθήκες, για τη διέλευση του οχήματός σας δημιουργώντας συχνούς, συμφέροντες διαγωνισμούς και προσφορές. 

Φροντίζουμε να εκσυγχρονίζουμε τα συστήματά μας, έτσι ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ουσιαστικότερη εξυπηρέτηση στον τομέα της επικοινωνίας, με τηλεφωνικό κέντρο και  σύγχρονες πλατφόρμες επικοινωνίας.  Καθώς επίσης, μέσω της ιστοσελίδας μας προσπαθούμε να ενημερώνουμε τους πελάτες μας, όσο πιο αναλυτικά και περιεκτικά γίνεται, για διάφορα χρηστικά θέματα που αφορούν το όχημά σας.

 

Με δύο γραμμές τεχνικού ελέγχου,  μία για αυτοκίνητα και μία για μηχανές το KTEO της AUTOMOTO σας περιμένει. 

Πατρόκλου 23, Ίλιον (δίπλα στο ΙΚΑ) και εύκολη πρόσβαση από Λ. Χασιάς 85.

 

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

Οι άνθρωποι :

Στην επιτυχία της επιχείρησης σημαντικό ρόλο έχει το έμπειρο, εξειδικευμένο και με συνεχή εκπαίδευση προσωπικό.  Ενώ δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή και προσπάθεια, όλα αυτά τα χρόνια για φιλική, αξιόπιστη και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Δραστηριότητες :

Η εταιρεία έχει σαν επίκεντρο τον ?νθρωπο, και ειδικά τους νέους. Στο πλαίσιο αυτό γίνεται χορηγός σε διάφορα αθλητικά σωματεία και πολιτιστικές εκδηλώσεις σε μία προσπάθεια ενίσχυσης , ανάδειξης και διατήρησης των ανθρώπινων αξιών που τόσο ανάγκη έχει η εποχή μας.

Ανάπτυξη :

Η εταιρεία  το  2013 ενίσχυσε τις εγκαταστάσεις της με νέα γραμμή τεχνικού ελέγχου moto. Με εξειδικευμένο προσωπικό θα ελέγξουμε και το αυτοκίνητο, αλλά και την μηχανή σας γρήγορα και αξιόπιστα. Επενδύουμε πάντα σε νέες τεχνολογίες.